Käyttöehdot

Mikäli haluat rekisteröityä Soitinsatama:n verkkokauppaan, on sinun hyväksyttävä nämä ehdot. 

REKISTERÖITYMINEN:
Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ilmoittamalla nimi sekä muut pakolliset tiedot ja antamalla suostumuksen rekisteröidä henkilö-/yritystiedot asiakasrekisteriin. 

Huom! Anna rekisteröityessä voimassaoleva ja toimiva sähköpostiosoite, jotta voit vahvistaa rekisteröitymisen. 

TILAUKSEN SITOVUUS 
Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilausvahvistus on lähetetty sähköpostitse. Kuluttajalla on oikeus muuttaa tilausta tai perua se kokonaisuudessaan, ennen tilauksen toimitusta. Kun tuote on viety postin tai matkahuollon käsiteltäväksi, on tilauksen toimitus alkanut. 

HINNAT
Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Soitinsatama:n verkkokaupassa. Hinnat ovat euroja (EUR) ja tilauksissa lisätään aina toimituskulut. Mikäli ilmenee selvä hinnoitteluvirhe, pidättää Soitinsatama oikeuden hinnanmuutokseen. 

TOIMITUS
Normaalitoimitus kestää korkeintaan yhden viikon (7pv), joissain tapauksissa toimitus saattaa kestää pidempään. Mahdollisista toimitusaikojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. 

Maksu veloitetaan joko verkkomaksujen ( CHECKOUT ) kautta tilauksen yhteydessä suorituksena, tai noudettaessa tuotteet, niin pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä .
Tuotteet voi maksaa myös ennakkoon tilillemme. 


TUOTETAKUU
Kaikilla tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Tilauksen mukana tuleva kuitti toimii takuukuittina. Takuuasiat voi hoitaa joko meidän tai maahantuojan kanssa. 

PALAUTUKSET
Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen, tulee olla olennaisesti samassa kunnossa, kuin sitä vastaanotettaessa. 

Jos palautettava tuote ei ole enää virheetön, eli tuote ei ole enää myyntikuntoinen normaalilla hinnalla, Soitinsatama:lla on oikeus pienentää palautettavaa rahasummaa, tuotteen arvon pudotuksen verran. 

RIITATILANTEET
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat